Even praktisch...

Binnen A.C.Y.F. zijn er enkele praktische gewoonten, waarvan u best op de hoogte bent. Vandaar zetten we ze voor u eventjes op een rijtje:

Lid worden

  1. Wanneer u lid wil worden van onze club, moet u het registratieformulier invullen en het jaarlijkse lidgeld van €30 betalen.
  2. Enkel het lidgeld is een jaarlijkse vaste kost. De activiteiten betaalt u naargelang uw aanwezigheid. M.a.w. als u niet meedoet met een bepaalde activiteit, hoeft u voor die activiteit ook niets te betalen.
  3. Nadat uw inschrijving voltooid is, zal u van ons voorafgaand aan elke activiteit een e-mail krijgen, waarin we die activiteit aankondigen. In die mail staat een link naar de digitale brief en naar het inschrijvingsformulier voor die activiteit.

Meegaan op een activiteit (zeiltocht, BM-weekend, ...)

  1. Voorafgaand aan iedere activiteit die u mee wil doen, is het noodzakelijk om u in te schrijven voor die specifieke activiteit. Dit gebeurt via de inschrijvingslink in de e-mail. De inschrijving geldt slechts voor de activiteit die vermeld staat. U moet zich dus voor iedere activiteit apart inschrijven.
  2. Bij de activiteiten is het de gewoonte dat we afspreken op de bestemming. Dit houdt concreet in dat u zelf uw vervoer moet regelen. Vanuit de leiding steunen wij het principe van carpooling. Mocht u echt problemen ondervinden bij het rijden, aarzel dan niet om de leiding te contacteren.

Mededelingen

Bezoek onze nieuwe fotogalerij voor de laatste foto's!!
Hoe moet ik inschrijven met het nieuwe systeem? Bekijk onze handige FAQ-pagina!