Algemeen

A.C.Y.F. is een vriendenclub waar zeilen centraal staat. De activiteiten van A.C.Y.F bestaan in hoofdzaak uit zeiltochten. Deze vinden plaats van de maand september tot begin november en worden voortgezet vanaf de paasvakantie tot de maand mei. Ze worden steeds op een zondag georganiseerd en dit aan het Veerse Meer in Nederland. Ook vindt er af en toe een zeilweekend plaats waarbij er overnacht wordt op de zeilboten (type BM).

Voor de schippers, aspiranten en fokkenmaten is er in het najaar ook nog een 4-daagse op grote jachten waarbij we de Nederlandse meren afzeilen. Meer informatie over de verschillende graden vindt u verder op deze website.

Vanaf de maand november worden de boten uit het water gehaald en organiseren we andere activiteiten. Dit gaande van een spaghettiavond tot een avondje bowlen, naar de film gaan, gaan schaatsen, een zeeweekend,...

Op het einde van elk schooljaar vindt ons alom bekende en zeer fijne zeilkamp plaats. Tijdens dit kamp gaan we 10 dagen kamperen aan de oevers van het Veerse Meer. In de voormiddag wordt er aan de leden zeilles gegeven, zowel theorie als praktijk, en in de namiddag maken we een zeiltocht. De avonden zijn gevuld met verschillende avondactiviteiten.

Wenst u meer te weten, dan zal u al veel informatie terugvinden op deze website maar u zal ons ook terugvinden op de info-namiddag van A.C.Y.F., op de info-avond van de eerstejaars en op meerdere aangelegenheden die op het OLVC plaatsvinden. Bovendien kan u steeds mailen naar infoacyf.be bij eventuele vragen of opmerkingen.

Hopelijk tot een van de volgende activiteiten!

De A.C.Y.F.-leiding

Mededelingen

Bezoek onze nieuwe fotogalerij voor de laatste foto's!!
Hoe moet ik inschrijven met het nieuwe systeem? Bekijk onze handige FAQ-pagina!